Uroczystość wręczenia dyplomów absolwentom kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności

W dniu 21 czerwca 2024r. odbyła się uroczystość wręczenia dyplomów dla absolwentów kierunków: Produkcja i bezpieczeństwo żywności, Towaroznawstwo oraz  Zielarstwo.
W uroczystości uczestniczył Rektor PANS w Krośnie – dr hab. Zbigniew Barabasz, prof. PANS, Prorektor ds. rozwoju – dr Agnieszka Woźniak, Prorektor ds. studiów –  dr Krzysztof Frączek, dr Renata Dziubaszewska – Dyrektor Instytutu Zdrowia i Gospodarki, dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak, prof. PANS – kierownik Zakładu Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności, prof. dr hab. Iwona Wawer – kierownik Zakładu Zielarstwa oraz  dr inż. Damian Dubis – kierownik Zakładu Inżynierii Jakości w Przedsiębiorstwie. Obecni byli także nauczyciele akademiccy prowadzący zajęcia na tych kierunkach oraz rodzice i najbliżsi studentów. Uroczystość ta została uświetniona ciekawym wykładem wygłoszonym przez dr hab. inż. Barbarę Krzysztofik, prof. PANS, nt: Praca i jej wartość dla człowieka.
Na zakończenie uroczystości głos zabrała inż. Patrycja Janusz – tegoroczna absolwentka, która podziękowała wszystkim nauczycielom akademickim za trud włożony w ich wykształcenie.

Wszystkim absolwentom życzymy powodzenia i spełnienia marzeń!!!