Produkcja i bezpieczeństwo żywności to nowoczesny i perspektywiczny kierunek, na którym kształcimy specjalistów odpowiedzialnych za wytwarzanie oraz kontrolę bezpiecznych, wysokiej jakości surowców i produktów żywnościowych.
Kierunek ten zawiera bogaty program studiów, który łączy przedmioty teoretyczne i praktyczne.

Proponujemy studia bezpłatne:
– stacjonarne (klasyczne) – w harmonogramie większość zajęć w godzinach przedpołudniowych
– stacjonarne 26+, czyli w harmonogramie większość zajęć w godzinach dogodnych dla osób pracujących
Oferujemy studia inżynierskie na specjalnościach:
- Dietetyka w gastronomii – NOWOŚĆ
- Jakość i bezpieczeństwo w łańcuchu żywnościowym – przygotowuje ekspertów z zakresu zarządzania jakością nad bezpieczeństwem żywności.
- Przedsiębiorczość w gospodarce żywnościowej – przygotowuje specjalistów do otwarcia własnej działalności gospodarczej lub pracy w przedsiębiorstwach zajmujących się zarządzaniem, produkcją oraz logistyką w gospodarce żywnościowej.
Informacje o kierunku w skrócie: https://pans.krosno.pl/pibz/produkcja-i-bezpieczenstwo-zywnosci-zdobadz-zawod-przyszlosci/
Informacje o rekrutacji: https://pans.krosno.pl/kierunki-studiow/produkcja-i-bezpieczenstwo-zywnosci/
T𝕖𝕣𝕞𝕚𝕟 𝕣𝕖𝕜𝕣𝕦𝕥𝕒𝕔𝕛𝕚
👉Elektroniczna rejestracja kandydatów na studia potrwa do 30 września (czwartek) do godz. 23:59.

Link do rekrutacji na kierunek PiBŻ:https://irk.pans.krosno.pl/…/R-1ST-2021-2022/field/PIBZ/
Zapraszamy do kontaktu z Nami
Kontakt: Karpacka Państwowa Uczenia w Krośnie
https://pans.krosno.pl/pibz/
tel. 13-43-755-80 lub 13-43-755-10
FB: https://www.facebook.com/pibz.pwsz.krosno
Instagram: https://www.instagram.com/pibzkrosno/
Twitter https://twitter.com/IZywnosci