Studenckie Koło Naukowe Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności na spotkaniu kół naukowych z I rocznikami

W dniu 8 listopada 2022 roku w auli Kampusu przy ul. Prof. J. Dmochowskiego odbyło się spotkanie przedstawicieli SKN działających w Karpackiej Państwowej Uczelni w Krośnie z studentami niezrzeszonymi. Spotkanie dedykowane było przede wszystkim studentom z pierwszego roku studiów. 

Reprezentanci SKN Produkcji i bezpieczeństwa żywności

Studenckie Koło Naukowe Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności reprezentowali: Patrycja Janusz (III PiBŻ), Katarzyna Piróg (II PiBŻ), Katarzyna Żywiec (II PiBŻ), Mateusz Bajda (II PiBŻ), Paweł Kilar (III PiBŻ). 

Próbki octów rzemieślniczych
Przygotowane stoisko Koła
Grzyby hodowlane – boczniaki

Studenci mieli okazję opowiedzieć szerokiemu gronu słuchaczy o działalność naukowej i promocyjnej Koła za ubiegły rok akademicki oraz zaprezentować na wystawowym stoisku obiekty badawcze jak różne gatunki octów rzemieślniczych, ciasteczka wykonane z innowacyjnych składników oraz grzyby hodowlane

Studenci przy stoliku koła Produkcji i bezpieczeństwa żywności