Studenci kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności na VII Ogólnopolskiej Konferencji Kół Naukowych w PANS w Krośnie

Studenci kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności 28 maja br. wzięli czynny udział w                                VII Ogólnopolskiej Konferencji Kół Naukowych pt. „Badania, innowacje i pasje z perspektywy młodego naukowca” organizowanej przez Państwową Akademię Nauk Stosowanych w Krośnie.

Studenci swoje wystąpienia mieli zarówno w I jak i II panelu tematycznym konferencji.

Swoje referaty zaprezentowali:

  1. Katarzyna Piróg, referat pt. Ocena fizykochemiczna soków jabłkowych.                                                         Opiekunem merytorycznym  pracy była dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak, prof. PANS
  2. Maciej Dąbrowski referat pt. Jakościowa ocena kaw typu Arabica pochodzących z różnych upraw. Opiekunem merytorycznym pracy była dr hab. Barbara Krzysztofik, prof. PANS
  3. Natalia Uliasz, Sylwia Nowak (kierunek Zarządzanie) referat pt. Źródła dochodów i sytuacja finansowa studentów PANS w Krośnie.                                                                                                                   Opiekunem merytorycznym pracy była mgr inż. Elżbieta Brągiel

Studenci referujący swoje badania należą do Studenckich kół naukowych:

  1. SKN Produkcji i bezpieczeństwa żywności
  2. SKN Ekonomistów.

Wszystkim gratulujemy ciekawych, innowacyjnych badań, przedstawionych z pasją i zaangażowaniem.

Studentka Katarzyna Piróg referuje, pierwszy slajd,  moderatorzy obok przy stole
Student Maciej Dąbrowski referuje,  slajd w tle,  moderatorzy obok przy stole
Studentki Natalia Uliasz i Sylwia Nowak referują, pierwszy slajd,