Certyfikaty z praktycznego szkolenia z zakresu monoporcji

W dniu 4 października 2025 r. członkowie Studenckiego Koła Naukowego Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności działającego przy Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Krośnie otrzymali certyfikaty potwierdzające udział w praktycznym szkoleniu z zakresu monoporcji, prowadzonym przez Panią Patrycję Janusz.
Pani Patrycja Janusz posiada Dyplom Mistrza Cukiernictwa, jest laureatką wielu konkursów gastronomicznych, a także nauczycielem w Zespole Szkół Usługowych i Spożywczych w Jaśle. Co więcej, jest absolwentką naszego kierunku produkcji i bezpieczeństwa żywności, co stanowi dla nas powód do szczególnej dumy.

Szkolenie stanowiło doskonałą okazję do poszerzenia wiedzy i umiejętności praktycznych w zakresie nowoczesnych trendów cukierniczych oraz dekoracji monoporcji.
Koordynatorem wydarzenia była dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak, prof. PANS, opiekun naukowy Studenckiego Koła Naukowego Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności.
Wszystkim uczestnikom szkolenia serdecznie gratulujemy!