Ukończone kursy, szkolenia, warsztaty
- „Auditor wewnętrzny systemów zarządzania ISO 9001, 14000, 18000”, „Pełnomocnik systemów zarządzania ISO 9001, 14000, 18000”, Zarządzanie projektem”, Uniwersytet Rzeszowski, Wydział Ekonomii, Rzeszów,
- „Wdrażanie systemu HACCP w zakładach sektora żywnościowego na obszarach wiejskich” – Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie, Oddział w Krakowie,
- Warsztaty nauczania i uczenia się w sieci: Komunikacja na platformie nauczania i osobiste przestrzenie, Między nauką a praktyką,
- Zarządzanie w zmianie, SCRUM, Desing Thinking, Visual Thinking.
Doświadczenie zawodowe
- Wytwórnia Salami „Igloomeat – Sokołów” Sp. z o.o. w Dębicy – praca na stanowisku specjalista technolog,
- „Fanti” s.c. w Dębicy – praca na stanowisku specjalista ds. marketingu,
- Ekspert do oceny merytorycznej wniosków o przyznanie stypendium w ramach projektu pn. „Podkarpacki fundusz stypendialny dla doktorantów”,
- Prowadzenie wykładów w ramach kursu „Zarządzanie bezpieczeństwem żywności” dla Krakowskiego Ośrodka Szkoleniowo-Doradczego „Semeks” w Krakowie.