Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2024/2025
I Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Chemia żywności | dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka, prof. PANS | 16.06.2025 | 15.30 | Aula 11 |
2. | Mikrobiologia żywności | Mgr E. Szybieniecka | 17.06.2025 | 15.30 | Aula 1 |
II Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Lektorat języka angielskiego | Mgr S. Brońska-Putzig | 17.06.2025 | 16.30 | 15 |
2. | Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych | Dr inż. M. Dykiel | 25.06.2025 | 16.30 – 18.00 | 14 |
3. | Ocena jakości surowców i produktów roślinnych | Dr hab. inż. B. Krochmal-Marczak | 16.06.2025 | 16.30 – 18.00 | Aula 1 |
4. | Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | Dr inż. M. Dykiel | 24.06.2025 | 18.30 – 20.00 | 14 |
III Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Systemy kontroli zdrowotności roślin | Dr inż. M. Pisarek | 23.06.2025 | 18.00 | 3 |
2. | Normalizacja, certyfikacja w produkcji żywności | Dr hab. B. Krzysztofik | 24.06.2025 | 13.00 | 27 |
Egzaminy odbywają się w Kampusie Politechnicznym, ul. Dmochowskiego 12