Sesja egzaminacyjna

Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2023/2024

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Chemia żywnościdr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka, prof. PANS23.06.202315.0016
2.Mikrobiologia żywnościMgr E. Szybieniecka21.06.202315.30Aula 2

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Lektorat języka angielskiegoMgr T. Kasprzyk19.06.202416.3016
2.Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcychDr inż. M. Dykiel24.06.202416.30-18.0014
  3.Ocena jakości surowców i produktów roślinnychDr hab. inż. B. Krochmal-Marczak20.06.202416.30 – 18.00Aula 1
  4.Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywnościDr inż. M. Dykiel17.06.202416.30- 18.0016

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Dietetyka ogólnadr hab. inż., Katarzyna Dereń20.06.202416.00Aula 1
2.Technologie gastronomiczneMgr N. SzarekEgzamin zerowy 3.04.2024 , godz. 15.00

Egzaminy odbywają się w Kampusie Politechnicznym, ul. Dmochowskiego 12