Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2023/2024
I Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Chemia żywności | dr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka, prof. PANS | 23.06.2023 | 15.00 | 16 |
2. | Mikrobiologia żywności | Mgr E. Szybieniecka | 21.06.2023 | 15.30 | Aula 2 |
II Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Lektorat języka angielskiego | Mgr T. Kasprzyk | 19.06.2024 | 16.30 | 16 |
2. | Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcych | Dr inż. M. Dykiel | 24.06.2024 | 16.30-18.00 | 14 |
3. | Ocena jakości surowców i produktów roślinnych | Dr hab. inż. B. Krochmal-Marczak | 20.06.2024 | 16.30 – 18.00 | Aula 1 |
4. | Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności | Dr inż. M. Dykiel | 17.06.2024 | 16.30- 18.00 | 16 |
III Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Lp. | Nazwa przedmiotu | Prowadzący | Data egzaminu | Godzina egzaminu | Nr sali |
1. | Dietetyka ogólna | dr hab. inż., Katarzyna Dereń | 20.06.2024 | 16.00 | Aula 1 |
2. | Technologie gastronomiczne | Mgr N. Szarek | Egzamin zerowy 3.04.2024 , godz. 15.00 |
Egzaminy odbywają się w Kampusie Politechnicznym, ul. Dmochowskiego 12