Sesja egzaminacyjna

Harmonogram letniej sesji egzaminacyjnej 2024/2025

I Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Chemia żywnościdr hab. inż. E. Kondratowicz-Pietruszka, prof. PANS16.06.202515.30Aula 11
2.Mikrobiologia żywnościMgr E. Szybieniecka17.06.202515.30Aula 1

II Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Lektorat języka angielskiegoMgr S. Brońska-Putzig17.06.202516.3015
2.Ocena jakości surowców i produktów zwierzęcychDr inż. M. Dykiel25.06.202516.30 – 18.0014
  3.Ocena jakości surowców i produktów roślinnychDr hab. inż. B. Krochmal-Marczak16.06.202516.30 – 18.00Aula 1
  4.Systemy zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywnościDr inż. M. Dykiel24.06.202518.30 – 20.0014

III Produkcja i bezpieczeństwo żywności

Lp.Nazwa przedmiotuProwadzącyData egzaminuGodzina egzaminuNr sali
1.Systemy kontroli zdrowotności roślinDr inż. M. Pisarek23.06.202518.003
2.Normalizacja, certyfikacja w produkcji żywnościDr hab. B. Krzysztofik24.06.202513.0027

Egzaminy odbywają się w Kampusie Politechnicznym, ul. Dmochowskiego 12