Pracownicy

Kierownik Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności

dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak prof. PANS

Nauczyciele prowadzący zajęcia na kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności:

dr hab. inż. Barbara Krzysztofik prof. PANS

dr hab. Bogusław Ślusarczyk prof. PANS

dr hab. inż. Elżbieta Kondratowicz-Pietruszka prof. PANS

dr hab. inż. Barbara Krochmal-Marczak prof. PANS

dr hab. Mirosław Welz

dr hab. Ireneusz Kapusta

dr Henryk Różański

dr inż. Tomasz Cebulak

dr inż. Marta Pisarek

dr inż. Magdalena Dykiel

dr inż. Bernadetta Bienia

dr Dominik Wróbel

mgr inż. Elżbieta Brągiel

mgr Joanna Półchłopek

 Pozostali nauczyciele prowadzący zajęcia na kierunku:

dr Renata Bal

dr Mikhael Hakim

dr inż. Jolanta Baran

dr inż. Damian Dubis

dr inż. Małgorzata Źródło- Loda

dr inż. Bernadeta Rajchel

mgr Jerzy Borcz

mgr Marek Kiełtyka

mgr Ewa Szybieniecka

mgr Elżbieta Bućko-Płoszczyca

mgr Jadwiga Grzywacz

mgr Robert Rajs

mgr inż. Patryk Soliński