Strona główna
Przejdź do wyszukiwarki
Przejdź do menu głównego
Studenci
Kierunki studiów
E-student
USOSweb
Harmonogramy zajęć
Kalendarz akademicki
Stypendia
Zakwaterowanie
Komunikat Rektora
Ubezpieczenie NNW
Wzory dokumentów
Samorząd studencki
Studenckie koła naukowe
Sport, turystyka, AZS
Regulaminy
Praktyki
Wyjazdy Erasmus+
Biuro ds. Osób z Niepełnosprawnościami
Akademickie Centrum Wsparcia
Pracownicy
Biblioteka
Poczta
Kontakt
Szukaj:
Produkcja i bezpieczeństwo żywności – Państwowa Akademia Nauk Stosowanych
Aktualności
Programy studiów
Kadra naukowa
Pracownicy
Dyżury pracowników
Opiekunowie roczników
Dla studenta
Harmonogram zajęć dla kierunku Produkcja i bezpieczeństwo żywności, semestr zimowy – rok akademicki 2024/2025
Egzamin dyplomowy
Wzory podań
Sesja egzaminacyjna
Praktyki zawodowe
Koła Naukowe
Rekrutacja
2
Nowe Specjalności!
1. Zarzadzanie jakością i certyfikacja żywności
2. Menager w gospodarce żywnościowej
3. Dietetyka w gastronomii
Produkcja i bezpieczeństwo żywności
2
Nowe Specjalności!
1. Zarzadzanie jakością i certyfikacja żywności
2. Menager w gospodarce żywnościowej
3. Dietetyka w gastronomii
Produkcja i bezpieczeństwo żywności
Strona główna
»
Galeria Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności
Galeria Zakładu Produkcji i Bezpieczeństwa Żywności
PIBŻ
»
Konferencja Dniepr
Skip to content
Open toolbar
Narzędzia dostępności
Narzędzia dostępności
Powiększ czcionkę
Powiększ czcionkę
Pomniejsz czcionkę
Pomniejsz czcionkę
Odwróć kolory
Odwróć kolory
Wysoki kontrast
Wysoki kontrast
Podkreślenie linków
Podkreślenie linków
Czytelna czcionka
Czytelna czcionka
Reset
Reset