W dniu 10 czerwca 2021r roku odbyła się po raz piąty Ogólnopolska Konferencja Studenckich Kół Naukowych „Badania, innowacje i pasje z perspektywy młodego naukowca” w Naszej Uczelni.
Studenci kierunków Towaroznawstwo i Produkcja i bezpieczeństwo żywności, członkowie Koła Naukowe Ekonomistów aktywnie włączyli się w to wydarzenie.
Studenci przygotowali wiele ciekawych wystąpień nt:
- Katarzyna Wójcik – Nauka, jako droga do samorealizacji

2. Karolina Wypasek – Kwiaty jako nowe trendy w żywności

3. Angelika Kubit, Barbara Habrat – Badanie preferencji konsumentów wobec spożywania kawy

4. Dominika Bielec, Emilia Drąg – Postawy konsumentów wobec opakowań jednorazowych wykorzystywanych w daniach na wynos

5. Patryk Soliński – Excel jako narzędzie do monitorowania wydajności pracowników

6. Anna Bogacz- Kulinarne wykorzystanie roślin bobowatych w aspekcie ich właściwości prozdrowotnych.

Prelegentom gratulujemy bardzo ciekawych wystąpień i życzymy dalszych sukcesów naukowych!!!
Opiekunami wystąpień byli:
Dr inż. Małgorzata Górka, mgr inż. Elżbieta Brągiel, dr inż. Damian Dubis