Specjalności • Zarządzanie jakością i certyfikacja żywności • Menager w gospodarce żywnościowej • Dietetyka w gastronomii
Kształcimy inżynierów na nowoczesnych specjalnościach: • Zarządzanie jakością i certyfikacja żywności • Menager w gospodarce żywnościowej • Dietetyka w gastronomii
Strona główna » Kierunek Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności uzyskał pozytywną ocenę Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Kierunek Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności uzyskał pozytywną ocenę Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej
Miło nam poinformować, że Kierunek Produkcja i Bezpieczeństwo Żywności Uchwałą Nr 339/2021 Prezydium Polskiej Komisji Akredytacyjnej z dnia 6 maja 2021 roku uzyskał pozytywną ocenę programową na poziomie studiów pierwszego stopnia o profilu praktycznym.